Her har vi så de to eneste knallerter som en ægte Glamrocker ville befærde 70´ernes asfalt med: En almindelig Stor Puch, som officielt hed Puch VZ50 og ved siden af dens storebror, den voldsomt lækre Puch Flagskib. Et Flagskib og en Stor Puch var teknisk set næsten identiske, bortset fra den udvendigt luftkølede cylinder og topstykke samt den grønne tank. Derudover havde den som det ses blinklys og løst udvendigt speedometer og plads til omdrejningstæller.

Billederne herover er fra den danske Puch Klub, hvor du kan læse alt om disse skønne maskiner. Desværre skal man være betalende medlem for at kunne læse de fleste artikler på siden, men en ægte Glamrocker har vel lidt ussel mammon til den slags.....

 

Her ses en grafik af en Puch VZ50 og til højre det eneste billede som eksisterer af Yours Truly Webmaster på min Puch VZ50  i sommeren 1975. Bemærk især striberne på forskærmen, tunudstødningen, det røde dæksel over topstykket og den flotte trøje.

 

Herunder er der lige 2 links til relevante danske Puch-sider, jeg linker til Puch Flagskib-siden selvom ejerens Puch Flagskib er en alt alt alt for ny og underlig model! Jeg arme Glamrocker vidste ved gud ikke at der fandtes en Puch Grand Prix Flagskib, den er jo bygget efter at glamrocken blev afløst af ulækker discomusik og mens John Travolta var pæn. Men siden er flot og der er masser af RIGTIGE Puch-knallerter på den også.....:

 

Hvilken PUCH knallert er fedest?
Puch Maxi
Puch VZ50
Puch Flagskib
Puch MS50
Puch Monza
  
pollcode.com free polls

LINKS:

Puch Klub Danmark

Puch Flagskib