Naturligvis spillede stereoanlægget i meget vigtig rolle i enhver Glamrockers teenageår. Hvad skulle glamrocken ellers spilles på. Vi teenagere led naturligvis voldsomt under vores forældres manglende forståelse for hvor vigtigt et ordentligt stereoanlæg var, så vi spillede vores glamrock på små elendige cassettedåser og fik kun lov at fyre den af i stereo på fars det store inde i stuen når de gamle var til banko med mormor.

 

                                                                                                                                    

 

BASF ARKIVMAPPE

I starten af 70'erne kunne man i det fleste større radioforretninger få en eller flere små samlemapper fra båndfabrikanten BASF med 5 arkivkort til at lave et båndarkiv. For hyggen skyld har jeg her scannet et sådant kort (som var ens på begge sider) samt for- og bagside af mappen man fik dem i. Den nederste del af indersiden har tre ombukkelige flapper på siderne til at holde samling på de 5 kort. Arkivkortet skal være i A5-størrelse og mappen A4 som så skal foldes.

 

Her er selve arkivkortet - klik for fuld størrelse...      Her er forsiden af samlemappem - klik for fuld størrelse...    Her er indersiden af samlemappem - klik for fuld størrelse...

 

 

                                                                                                                                    

 

Der kommer mere på denne side om 70´ernes stereoliv, men indtil da kan du glo lidt på min lidt nørdede side om mit "Philips Museum". Du kan læse om min egen opvækst i Stereo og Farver her.

God fornøjelse.....